20 Ekim 2012 Cumartesi

Analytics Blog: Real Time Analytics Supports Profiles

Analytics Blog: Real Time Analytics Supports Profiles: (Update: Please note that this rollout will be happening over the next couple of weeks so be patient with us as we ramp this feature up.) ...

Güle güle hüzün..

          Bir sabah kalkıp perdeyi açmışsın..
          Gökyüzü çisil çisil bir yağmuru sana gönderiyor..Soluk bir duygu içinde..
          Bensiz bir dünyaya uyanmışsın bilmeden....Tanıdık üç beş görüntü var ortalıkta , hüznünde kalmamış artık..Yağmur damlaları başka yerlerden ,benden değil..
          Soluk bir yaprağın ağacını terketmesi sana beni hatırlatmıyor epeydir.Camdan süzülen damlalarda benim gözüm yok..Dudağında günün ilk çayının damlasında aradığında ben değilim..Bu kaçıncı mevsim bilmiyorsun..Saymaya yeni başladın..
          Hatırlanacak hiç bir şey kalmadı..Unuttuğun her şeyde yok artık ..
          Dün gece yarısında hayatının en büyük boşluğu oluşurken..Gidenlere güle güle bile demedin..
          Hadi ıslanmaya çıkalım sen ve sen..Cebinin deliğinden düştüm dün gece bozuk bir para gibi çınn etmeden..Az önce bilmeden saksından koparıp attığın o ot en sevdiğin çiçek olacaktı..Açtığında binbir özenle baktığın ,kolladığın..
         Islak toprak kokusunu yeni duydun..Sevdin mi ? Biliyorsun yalnızlık bulaşıcıdır..Tek kalma , takıl bir şeylerin peşine koş ..Ellerini üşütme ,üşüyünce saklama ceplerine yumruk yapıp..Büzülme kimsen yokmuş gibi yine..Hayatın kalın dallarına ulaş , tutun..İnce cılız dallara güvenme..
         Özledim deme kimseye özlemeden..Sevme kimseyi o seni sevmeden..Seni sevse bile kimseye seni seviyorum deme ..
          O ne büyük damla idi gözlerinden düşen..Yeri göğü sallayan..Ne ince ,tiz bir hıçkırıktı boğazına takılan..
           Geçti hepsi ..Şimdi yeniden olma zamanı..Kabuğundan çıkma ,kendini bulma koşar adım hayatın bundan sonrasını hatta biraz da öncesinden çalarak yaşama zamanı...
           Elinde bir gülle ben gelmeyeceğim artık..Ağladığında yüzündeki damlaları dikkatle ve özenle sen sileceksin ...
          Ve resimlerinin içinde soluk da olsa ben gözükmeyeceğim..Kimdi bu ? Bile diyemiyeceksin..Hayatında hiç bir şeyde elimin izi yok..Bakışlarım zaten iz bırakmaz..Olmadığım kadar yakın olacağım sana..Nefesimi bile duymayacaksın..
          Güle güle hüzün..

Kel bisikleti: Yine yeniden

Kel bisikleti: Yine yeniden :  Güneşin bol göründüğü günler geliyor yavaş yavaş. Işığın bollaşması biraz da senin ışıkla birlikte oluşun. Ne...