17 Ocak 2013 Perşembe

Canım kızım..

        Yumuk yumuk bakışlarınla tanışmıştık seninle..
         Bir sabaha karşı gelmiştik hastahane ye akşam üstüne kadar bekletmiştin bizi..Sonra yumuk yumuk bakışlarınla tanıştık ..Annen ve ben için hayatımıza bir başka soluk getirdin..Çevremizde bulunan insanlarda senin gelişinden mutlu oldular.
        Saymıyorum şimdi..Bazıları yalnızca bir süreliğine bizden ayrıldılar ama çok yakınımızda bizim bütün mutluluklarımız da  olduğu gibi bu mutluluğumuzu da paylaşıyorlar..
       O gün her nasılsa o küçücük elinle parmağımı tutup yaşamak için yardımımı istemiştin..
       Bak bırakamadım seni..Daima ardında sana destek olma gayreti içinde oldum..
       Çocukluğun bir harikaydı..Gülümsemelerin , içten sarılışların bir babaya yaşatacağın en büyük mutluluktu..Şimdi de böyle..Sende çok çok büyümedin zaten..Hala benim mis kokulu bebeğimsin..
       Seninle her şeyi yaşamak ama her şeyi yaşamak çok güzel..Bunu bütün babalar kızlarına söyler bende sana söylüyorum..
       Kokun yüreğimin en derin yerlerine sinmiş..
       Seninle birlikte o kadar çok şey yaptık ki..Saymam onsekiz yılımı alır..Onsekiz yıl dile kolay senin tüm yaşamın..Bir anının bile eksikliği beni üzer..
       Seninle okula yeniden başladım..Seninle yürümeyi ,koşmayı ,şarkı söylemeyi ,müzik dinlemeyi ,oturmayı ,yatmayı ,su içmeyi ,yemek yemeyi ,resim yapmayı ,yazı yazmayı , gülmeyi , kahkahalar atmayı , ıslanmayı ,düşmeyi ne varsa senin hayatında her şeyi bende yeni baştan öğrendim..
      Senin baban olmak benim için en büyük kıvanç..
      Seni seviyorum Pamuk Prensesim..Kuzum..
      Canım kızım...
      İyi ki varsın..Hayatım bir başka aydınlanıyor...
     
     

Kel bisikleti: Yine yeniden

Kel bisikleti: Yine yeniden :  Güneşin bol göründüğü günler geliyor yavaş yavaş. Işığın bollaşması biraz da senin ışıkla birlikte oluşun. Ne...